Hypercharger

Met trots kondigen wij de installatie aan van een openbare Hypercharger op Industriezone Sappenleen D1 te Poperinge (Frankrijklaan 27).

Deze Hypercharger heeft een capaciteit van 2 x 150 kW (CCS), en daarnaast stellen wij ook twee oplaadpalen van 2 x 11 kW (Type 2) ter beschikking voor het publiek.

De Hypercharger en oplaadpalen zijn 24 uur per dag beschikbaar en bieden een snelle en efficiënte oplaadmogelijkheid voor elektrische auto's. 
Dit is een waardevolle toevoeging voor bestuurders in de omgeving die op zoek zijn naar een snelle oplaadbeurt.

image
image

Belangrijk is dat de Hypercharger is ontworpen om alle elektrische auto's op te laden, zonder beperking tot specifieke modellen. Hierdoor kunnen alle bestuurders van elektrische voertuigen in de buurt van Poperinge profiteren van snel en efficiënt opladen zonder zich zorgen te hoeven maken over compatibiliteit.

De Hypercharger sluit naadloos aan bij de groene bedrijfsstrategie van Lamco Services, die gericht is op investeringen in groene energie, waaronder het gebruik van zonnepanelen, het verminderen van plastic afval en het bevorderen van een elektrisch wagenpark. 

Wij verwelkomen iedereen om van deze duurzame oplaadmogelijkheden gebruik te maken.


Lamco Services: uw verschaffer van risicokapitaal

Middelen en ondersteuning zijn de sleutel zijn voor zelfstandigen en Kmo’s. 
Wij beginnen waar banken stoppen!