Wie zijn we?

Lamco Services, voortgekomen uit Lamaire Companies Services, biedt een breed scala aan diensten, waaronder:

  • Accountancy outsourcing
  • ICT-ondersteuning, inclusief cyberbeveiligingsplatforms
  • Dienstencentrum
  • Onroerend goed en vastgoedbeheer
  • Verschaffing van risicokapitaal
  • Ondernemingsadvies en begeleiding

Onze dienstverlening is in de loop der jaren uitgebreid, mede dankzij de vraag en groei van familie gebonden bedrijven zoals UnitronGroup, Soncotra, DDI Services en Fitnesscentrum Daysworkout.

Willy Lamaire, samen met zijn echtgenote Chris Heyte, is de eigenaar en patriarch van Lamco Services.
Hun vijf kinderen zijn mede-eigenaar en inspirerende trouwe klanten via hun activiteiten en vennootschappen.

Familiale ondernemingen en externe participaties:

Soncotra

Soncotra is een familiebedrijf gespecialiseerd in wegtransport van goederen van en naar West-, Centraal- en Oost-Europa, de Balkanlanden, Rusland, het GOS, het Midden-Oosten, Marokko en Tunesië. Jaarlijks transporteert Soncotra meer dan 20.000 Full Truck Loads (FTL), Groepage ladingen (LTL) en Express leveringen van en naar deze bestemmingen.

Onze vloot is uitgerust met een Track & Trace systeem dat 24/7 zowel de routes, de temperaturen als het openen van de deuren controleert. Uw goederen worden voortdurend gecontroleerd via monitoring zodat ze snel en veilig volgens uw vereisten getransporteerd kunnen worden.

www.soncotra.be

Participaties: www.trucksat.bg, www.libertasllp.eu

Unitron Group

UnitronGroup ontwikkelt, produceert en verkoopt op maat gemaakte apparaten en technologieën voor telecommunicatie- en multimediatoepassingen via lokale partnerschappen. Ons flexibele team biedt u voor elke evolutie een oplossing op maat. Als strategische partner werken wij uw specifieke behoeften voor de toekomst uit. 

www.unitrongroup.com

Merken: www.johansson.be, www.unitronconnect.be, www.vesla.cz 

DDI Services

DDI Services staat voor Design, Development, Interactivity en alle overkoepelende diensten die daarbij horen. Wij ontwerpen en ontwikkelen digitale toepassingen op maat van uw bedrijf, en leveren u online en offline tools aan die zich aanpassen aan uw behoeften - en niet omgekeerd. 

www.ddiservices.be

Brands: www.antsystems.be, www.popcom.be, www.bezoekersregistratie-ddi.be 

Participaties

DaysWorkout Gym-Fitness is al vele jaren een gevestigde waarde in het fitnesslandschap te West-Vlaanderen. Wij hebben wat iedere fitnessfanaat verlangt: een divers aanbod aan kracht- & figuurtoestellen, persoonlijke begeleiding en een toffe familiale sfeer waar leden elkaar helpen.

Bent u eerder op zoek naar een manier om uw conditie op pijl te krijgen of wat kilo’s te verliezen? In onze afzonderlijke cardioruimte vindt u een antwoord.

www.daysworkout.com 

Lamco Services: uw verschaffer van risicokapitaal

Middelen en ondersteuning zijn de sleutel zijn voor zelfstandigen en Kmo’s. 
Wij beginnen waar banken stoppen!