image

Verschaffing van risicokapitaal

Lamco Services is gespecialiseerd in het verstrekken van risicokapitaal, waardoor bedrijven toegang krijgen tot financiële middelen die elders mogelijk niet direct beschikbaar zijn. Dit stelt ondernemingen in staat om te groeien en uitdagingen aan te gaan, zelfs wanneer traditionele financiële instellingen aarzelen.

In situaties waarin het risico als te hoog wordt beschouwd of waar er beperkte waarborgen zijn, wordt risicokapitaal een haalbare optie. Deze vorm van financiering wordt geleverd via tijdelijke aandelenparticipatie, achtergestelde leningen of de inschrijving op een obligatielening (al dan niet converteerbaar) die door het bedrijf wordt uitgegeven. Dergelijke financieringsmechanismen versterken het eigen vermogen van het bedrijf.

Risicokapitaal gecombineerd met ondersteuning voor zelfstandigen en KMO’s

Naast het verstrekken van risicokapitaal biedt Lamco Services uitgebreid ondernemingsadvies en begeleiding. Onze expertise omvat strategische, operationele en financiële aspecten, gebaseerd op jarenlange ervaring en succesvolle samenwerkingen met diverse bedrijven. 

Groei en diversificatie 

In de loop der jaren heeft ons dienstenaanbod zich uitgebreid, voornamelijk door de groeiende vraag van familie gebonden ondernemingen. Bedrijven zoals UnitronGroup, Soncotra, DDI Services en Fitnesscentrum Daysworkout hebben geprofiteerd van onze ondersteuning en hebben bijgedragen aan de diversificatie van onze diensten. 
image
image

Familiale betrokkenheid

Aan de kern van Lamco Services staan Willy Lamaire, samen met zijn echtgenote Chris Heyte, als eigenaar en patriarch. De betrokkenheid van hun vijf kinderen als mede-eigenaars versterkt onze familiebanden en inspireert klantrelaties, geworteld in hun eigen zakelijke activiteiten.

Bij Lamco Services streven we ernaar een betrouwbare partner te zijn, niet alleen door financiële middelen te verstrekken maar ook door waardevol advies en begeleiding te bieden voor het succes van onze klanten.

Investeringsparameters:

  • Financieringsbereik: €50.000 tot €500.000
  • Gratis intakegesprek

Voordelen van risicokapitaal voor zelfstandigen en KMO’s

Risicokapitaal, aangeboden door Lamco Services, biedt aanzienlijke voordelen voor zelfstandigen en KMO’s.